Колку поисточно, толку потажно

  • 04/12/2014

На ранг-листата на македонските региони според економските услови и шансите за работа најдепресивен, а со тоа и со најмалку услови за работа е македонскиот исток, а најпрогресивен останува главниот град

целосна вест